Over ons

Het MGF Register Holland

Het MGF Register Holland is een onafhankelijke database die probeert zoveel mogelijk gegevens van de MGF en MGTF (1995-2008) te verzamelen. Het Register staat open voor alle MGF en MGTF bezitters en hun voertuigen.

Ons werkgebied en activiteiten

Het MGF Register Holland verzamelt in de eerste plaats gegevens van Nederlandse MGF’s en MGTF's. Hiermee bedoelen we auto's die nieuw verkocht zijn via de Nederlandse importeur en dealerorganisatie of auto's die achteraf door bezitters van elders zijn geïmporteerd naar Nederland. Maar om een volledig beeld te verkrijgen van het nog bestaande wagenpark registreert het MGF Register Holland heden ten dage alle MGF's en MGTF's die wij wereldwijd tegenkomen.

Door middel van deze website hoopt het MGF Register Holland deze informatie met de eigenaren en liefhebbers zo goed mogelijk te delen.

Alle informatie op onze website is uitsluitend beschikbaar in het Engels. Om uzelf en uw MG in te schrijven hebben we een handige Nederlandstalige handleiding gemaakt. Deze kunt u downloaden door op onderstaande PDF icon te klikken.Team MGF Register Holland